Kindercursus

Nu met gratis blokfluit

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat muziek een enorm positief effect heeft op de ontwikkeling van kinderen. In deze (zelf ontwikkelde) cursus maakt uw kind spelenderwijs kennis met muzieknoten, ritme en melodie. Uw kind gaat creatief aan de slag met muziek en krijgt ook laagdrempelige opdrachten mee naar huis. Deze cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar.

De cursus bestaat uit 14 lessen van 30 minuten en bestaat uit 2 blokken;

– het 1ste blok bestaat vooral uit ritmespelletjes, blokfluit en xylofoon leren spelen, liedjes spelen met boomwhackers, ritme klappen, body percussie, een eigen muziekstuk maken, kortom we gaan lekker creatief aan de slag met muziek.

– in het 2de blok worden de activiteiten uit blok 1 voortgezet maar daarnaast komt er iedere les steeds een instrument aan bod waarbij je enkele instrumenten ook kunt uitproberen zoals bijv. ukelele, piano, dwarsfluit, slagwerk maar ook eventueel een klarinet of een saxofoon.

Deze kindercursus is een goede voorbereiding voor de instrumentale muziekles en wordt vooral ingezet als uw kind nog niet goed weet welk instrument hij/zij wil kiezen. Het verschil met de cursus “blokfluit” is dat deze cursus veel algemener is en de blokfluit slechts een onderdeel is van de les.

Deze kindercursus kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

- met gratis blokfluit -