Recensies

Emeline Claassen

“Sinds een aantal jaren heb ik om de drie weken dwarsfluit les bij Inge. Ze is een hele warme betrokken docent voor me, waardoor ik me heel erg gemotiveerd voel om mijn best te blijven doen en te genieten van mijn fluit. Ik heb als senior leerling veel begrip en steun van Inge ontvangen. Ook vind ik het heerlijk om de lessen in mijn muziekgroepjes in praktijk te brengen.
Dank je wel Inge. Fijn om les van je te mogen krijgen.”

“Het is heel fijn om van Inge les te krijgen. Ze geeft goede tips en aanwijzingen over techniek en klank, waar je echt mee verder kunt. Maar ze is ook heel betrokken en stimulerend. Ik heb al veel van haar geleerd.”

Joris van Sleeuwen

Marijn Harmse

(12 jaar)

Juf Inge kan heel goed uitleggen. Als ik iets niet goed speel dan speelt zij het eerst zoals ik het doe en daarna hoe het moet. Dan hoor ik het verschil en gaat het goed.”

“Daar stond onze normaal verlegen dochter voor een volle tribune van het schooltoneelstuk. Na 6 maanden les speelde ze in haar eentje met haar dwarsfluit een lied. Inge is niet alleen een goede juf, ze geeft kinderen ook het plezier en vertrouwen om dit te doen.”

Remco Harmse

(vader Marijn)

Ineke van Breda

“Inmiddels heb ik al weer enkele jaren dwarsfluit les van Inge. Ze motiveert en stimuleert me met als gevolg dat ik nu mijn B diploma heb gehaald. Tijdens de les begeleidt ze me op piano of gitaar en dat maakt het samenspelen ook zo leuk. Het is een aanrader om van Inge les te krijgen!!”

“Iva (6 jaar) wilde graag kennismaken met muziek en verschillende muziekinstrumenten en dat is tijdens de kindercursus, die gegeven werd door Inge, wel gelukt! Inge is super enthousiast, deskundig en geduldig. In ongeveer 15 lessen heeft ze kennis kunnen maken met ritmes, noten en veel verschillende instrumenten, zoals blokfluit, ukelele, piano en dwarsfluit. Iva ging met veel plezier naar deze lessen toe. ”

Iva

(6 jaar)

Joris van Keulen

(inmiddels 14 jaar)

“Al heel jong raakte ik in de ban van muziek, de dwarsfluit trok me het meeste aan. Inge adviseerde mij om te beginnen met een kleiner en eenvoudiger instrument: de dinofluit. Daardoor leerde ik sneller en nadat ik de overstap had gemaakt naar een echte dwarsfluit, kon ik de muziek maken die ik zelf graag wilde instuderen: van J.S. Bach tot Del Shannon en van C. Saint-Saëns tot Imagine Dragons. Bij Inge is daar ruimte voor, naast de etudes en toonladders. Hierdoor wordt ook het thuis oefenen leuker.”

“Inge is duidelijk en lief. We oefenen hele leuke liedjes en ik ben snel vooruit gegaan door de lessen bij Inge.”

Nora

(10 jaar)

Babet Cobben

(11 jaar)

“Ik vind dwarsfluit spelen heel erg leuk en vooral als Nora en ik les krijgen! Inge is een super leuke fluitjuf en we doen behalve uit het boek ook hele leuke liedjes zoals ‘Dance monkey‘ van Tones and I of ‘I wanna be your slave‘ van Måneskin. Ik hoop dat ik nog lang door zal gaan met dwarsfluit en dat ik nog lang plezier mag hebben van haar leuke lessen…”

“Helaas ben ik een trage leerling die engelengeduld nodig heeft. Nu; Inge heeft de rust om me dat te geven, gelukkig! Dat maakt voor mij dat ik de lessen bij Inge als zeer prettig ervaar. Ook zoekt ze wegen waar nodig om zaken voor mij duidelijker te maken om het net even op een andere manier uit te leggen of door oefeningen mee te geven zodat ik het beter/makkelijker op kan pakken!

Vaak speelt ze stukjes muziek voor, voor het ritme of voor de juiste klemtoon in de muziek. Zo laat ze ook verschillen horen in het voorspelen om stukken muziek mooier en/of
bruisender te laten klinken, wat ik heel fijn vind als houvast.

Kortom Inge kan je enorm stimuleren en is een geweldige dwarsfluitlerares voor mij!”

Lieke

Wil je ook een leuke recensie schrijven?
Neem dan even contact met me op. Ik zou het hartstikke leuk vinden!