Duo - Fluit & Viool/Piano

In 2015 besloten Hans en ik een duo te vormen. We hebben inmiddels een uitgebreid en gevarieerd repertoire en spelen op diverse locaties; niet alleen in een concertzaal maar ook bij recepties, vieringen, huwelijk, (bedrijfs)evenementen of kerkdiensten.

We spelen hoofdzakelijk klassieke muziek van uiteenlopende componisten maar kunnen desgewenst ook verschillende stijlen spelen, zoals een tango, klezmer of een mooie jazzbewerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op. 

Even luisteren?

Hans Rijkmans – viool/piano – raakte al vroeg vertrouwd met de kamermuziek en kreeg vioolles aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Bouw Lemkes. Als violist en altviolist speelde hij o.a. bij de Amsterdamse Bachsolisten en als remplaçant in orkesten, zoals het Nederlands Kamerorkest en het Vlaams Radio Orkest.

Solistisch liet hij zich horen in concerten van Bach, Mozart, Bruch, Saint-Saëns en Martinu. Als kamermuziekspeler is hij actief in verschillende ensembles zoals het Alauda strijkkwartet en Musicamare Kwartet. Hans speelt ook altviool, bij gelegenheid viola d’amore en is verder actief als pianobegeleider.

Website: www.musicamare.com